AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze likit çekmek

Kahve falında göze likit çekmek

Kahve falında göze likit çekmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, kısmetin bollaşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında göze likit çekmek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya psikolojik sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında göze likit çekmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze likit sürmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında likit çekmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına yorulur.

Kahve falında likit sürmek huzurunun kaçacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze kırmızı sürme çekmek aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir