AnaSayfa / Genel / Kahve falında likit sürmek

Kahve falında likit sürmek

Kahve falında likit sürmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında likit sürmek gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında göze likit sürmek istediği evde oturacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine alamet eder.

Kahve falında likit sürmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında likit çekmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze likit çekmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeye yüz sürmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında el kremi sürmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Kahve falında lüks bir araba sürmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir