AnaSayfa / Genel / Kahve falında likit çekmek

Kahve falında likit çekmek

Kahve falında likit çekmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında likit çekmek gördüyseniz:

  • Bilmek istediğiniz şeyleri sorular sorarak öğrenebilirsiniz.

Kahve falında likit çekmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göze likit çekmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göze likit sürmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında likit sürmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burundan ip çekmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, terfi alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında korkarak besmele çekmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının diş çekmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kendi çürük dişini çekmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir