AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze kalem sürmek

Kahve falında göze kalem sürmek

Kahve falında göze kalem sürmek büyük başarıların göğüsleneceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, rızkının çeşitleneceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, elinin darda kalmayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göze kalem sürmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Kahve falında göze kalem sürmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında göze göz kalemi sürmek kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze kalem çekmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet eder.

Kahve falında göze mavi kalem çekmek kaybettiği şeyi bulmasına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek başarılı bir insan olacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göze beyaz kalem çekmek daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir