AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze ışık tutmak

Kahve falında göze ışık tutmak

Kahve falında göze ışık tutmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, borcunun kalmayacağına, rahata erileceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze ışık tutmak gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Kahve falında göze ışık tutmak kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak zarara uğrayacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine inanılır.

Kahve falında göze boya sürmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında birisi tarafından gözetlenmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında kızla göz göze gelmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında göze far sürmek içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına alamet eder.

Kahve falında göze siyah far sürmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir