AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta ışık tutmak

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, aile içinden destek görecek olan fal sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olmanız gerektiğinden daha çok iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına yorulur.

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek çevrenizden takdir görmeye, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında karanlıkta ışık açmak zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta ışık görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir