AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlığa ışık tutmak

Kahve falında karanlığa ışık tutmak

Kahve falında karanlığa ışık tutmak kazancının katbekat artacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, mutlu günler yaşanacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, düşmanından kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında karanlıktan ışık görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlığın içinde ışık görmek ilerledikçe ilerleyeceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında karanlıktan ışığa yürümek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta bir ışık görmek sevinç ve sürura, rahatlığa ereceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta yeşil ışık görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, dikkat çekeceğine delalet eder.

Kahve falında karanlıkta ışık yakmak çok büyük üzüntüler duyacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir