Kahve falında birisi tarafından gözetlenmek

Kahve falında birisi tarafından gözetlenmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, huzurunu yerine getireceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından gözetlenmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler veya yenilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında biri tarafından gözetlenmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birisi tarafından gözetlenmek para pul sahibi olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze iğne batırmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze bal görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle göz göze gelmek âlim kimselerden feyz alacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında göze limon sıkmak yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz göze gelmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında tek göze sürme çekmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top