AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz far sürmek

Kahve falında beyaz far sürmek

Kahve falında beyaz far sürmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz far sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz far sürmek bir düşmanın kötü haberini almaya, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göze beyaz far sürmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göze mavi far sürmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gözlerine far sürmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı far sürmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Kahve falında mavi göz farı sürmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında gözüne mavi far sürmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında gözüne far sürmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir