AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sağlığını da kaybedeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında gözden yaş gelmeden ağlamak birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gözde yaş görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalettir.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gözde böcek görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, önemli kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gözde kıl görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gözde arpacık görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözde ben görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözde et görmek düşmanlarını kaybetmeye, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir