AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde ben görmek

Kahve falında gözde ben görmek

Kahve falında gözde ben görmek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözde ben gördüyseniz:

  • Eski düşünce sistemleri veya artık işe yaramadığını düşündüğümüz konular rafa kaldırılabilir.

Kahve falında gözde ben görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde iltihap görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözden akan kan görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine yorulur.

Kahve falında gözde far görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Kahve falında gözde nur görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, yaptığı her işle adından söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözde et görmek talihinizin artacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında gözden kan akması görmek bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir