AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde et görmek

Kahve falında gözde et görmek

Kahve falında gözde et görmek iş hayatında zarar edileceğine, hastalığının düzeleceğine, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözde et gördüyseniz:

  • Bazı hayallerinizi gerçekleştirebilmenize olanak tanıyan şanslı fikirler oluşabilir.

Kahve falında gözde et görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına alamet eder.

Kahve falında gözde yara olduğunu görmek çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında gözde irin görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında gözde morluk görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözde böcek görmek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözde far görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözde yara görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir