AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden iğne çıkarmak

Kahve falında gözden iğne çıkarmak

Kahve falında gözden iğne çıkarmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde veya gayrimenkullerinizle ilgili konularda bazı değişiklikler yapmanız rahat etmenizi ya da sizinle aynı zevklere sahip kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında gözden kıl çıkarmak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden ip çıkarmak fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözden irin çıkarmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında gözden çöp çıkarmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında gözden taş çıkarmak kapanan kapıların açılacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir