AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde çapak görmek

Kahve falında gözde çapak görmek

Kahve falında gözde çapak görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet eder.

Kahve falında gözde çapak gördüyseniz:

  • İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız.

Kahve falında gözde çapak görmek dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözde çapak temizlemek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında göz çapak görmek sonunda maddi zarara gireceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında gözünden çapak temizlemek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin çapaklandığını görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında gözleri çapaklı görmek canın derdine düşeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerde çapak görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir