AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden kaybolmak

Kahve falında gözden kaybolmak

Kahve falında gözden kaybolmak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözden kaybolmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında gözden kaybolmak kendisi için yeni bir yol çizeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında gözde çıban görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında gözde çapak görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gözde yaş görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında gözden vurulmak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalettir.

Kahve falında gözde katarakt görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında gözde irin görmek hedeflerine ulaşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında gözde far görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir