AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde sivilce görmek

Kahve falında gözde sivilce görmek

Kahve falında gözde sivilce görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine, çocuklar gibi şen olacağına, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, malının ve aşının da çoğalacağına yorulur.

Kahve falında gözde sivilce gördüyseniz:

  • Bilgi toplamadan, çok fazla konuşmamanızda da fayda var.

Kahve falında gözde sivilce görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözde beyazlık görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözde katarakt görmek işlerinin kötüleşeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden korkmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında gözden kan gelmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözde et görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına işarettir.

Kahve falında gözde sürme görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Kahve falında gözde kurt görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, de rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir