AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden birşey çıkarmak

Kahve falında gözden birşey çıkarmak

Kahve falında gözden birşey çıkarmak huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında gözden çöp çıkarmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Kahve falında gözden kıl çıkarmak eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözden irin çıkarmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözden ip çıkarmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına alamet etmektedir.

Kahve falında gözden taş çıkarmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak biraz dinleneceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir