Kahve falında gözde sürme görmek

Kahve falında gözde sürme görmek işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında gözde sürme gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım için zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında gözde sürme görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözden akan kan görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine yorulur.

Kahve falında gözde çapak görmek en pahalı evlerde oturacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına inanılır.

Kahve falında gözden kurt çıktığını görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden irin çıkarmak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Kahve falında gözden kan akması görmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında gözden öpmek büyük başarıların göğüsleneceğine, kız çocuğunun olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top