AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden cisim çıkarmak

Kahve falında gözden cisim çıkarmak

Kahve falında gözden cisim çıkarmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, başarılı adımlar atacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınıza bir araya gelebilir, programlar yapabilir veya eski tanıdıklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında renkli cisimler görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yoğun stres altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir cisimle uçmak onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisimler görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde parlak cisim görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında garip cisimler görmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı cisim görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan cisim görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir