AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden taş çıkarmak

Kahve falında gözden taş çıkarmak

Kahve falında gözden taş çıkarmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, ruhunu güzelleştireceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Kahve falında gözden taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygusal, entelektüel veya estetik anlamda farklı maceralara açık bir yıldasınız.

Kahve falında gözden taş çıkarmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında gözden ip çıkarmak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında gözden çöp çıkarmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında gözden kıl çıkarmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözden iğne çıkarmak imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına inanılır.

Kahve falında gözden irin çıkarmak insanların yolunu aydınlatacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir