AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde isik görmek

Kahve falında gözde isik görmek

Kahve falında gözde isik görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında gözde isik gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında gözde isik görmek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında gözde nur görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözde böcek görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözde çıban görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında gözden kan aktığını görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözde irin görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gözden kurt çıktığını görmek açların doyacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında gözde iltihap görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir