AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözden kirpik çıkartmak

Kahve falında gözden kirpik çıkartmak

Kahve falında gözden kirpik çıkartmak büyük sıkıntılar çekileceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, eğlence ve renk geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalettir.

Kahve falında gözden kirpik çıkartmak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında gözden kirpik çıkartmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözde kirpik görmek işlerinin başarılı olacağına, gözünün yaşını sileceğine delalet eder.

Kahve falında kirpik çıkartmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında gözde kurt görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözden kurt çıktığını görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet eder.

Kahve falında gözde nur görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden cisim çıkarmak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözden birşey çıkarmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir