AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde nur görmek

Kahve falında gözde nur görmek

Kahve falında gözde nur görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözde nur gördüyseniz:

  • Belli bir konunun, durumun veya olayın nasıl yönetileceği bulunamıyorsa, ilk fikrin üstüne atlayabilirsiniz.

Kahve falında gözde nur görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında gözden taş çıkarmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözde lens görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözden kan gelmek hayırlı bir hayat süreceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana tabir olunur.

Kahve falında gözde sivilce görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözde morluk görmek dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında gözden akan kan görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalet eder.

Kahve falında gözde kan görmek ona göre davranacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir