AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözde kan görmek

Kahve falında gözde kan görmek

Kahve falında gözde kan görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, birçok iş kapısının açılacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında gözde kan gördüyseniz:

  • Kontrol altına almak yerine diğerlerinin yaptıklarını incelemenizde fayda var.

Kahve falında gözden kan aktığını görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, varolan borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında gözde kan görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gözden akan kan görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözden kan görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında gözden kan akması görmek dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gözden kan gelmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında gözden kan geldiğini görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına rivayet eder.

Kahve falında gözde leke görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir