AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz kırptığını görmek

Kahve falında göz kırptığını görmek

Kahve falında göz kırptığını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hileye, fesada bulaşacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz kırptığını gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili veya duygusal hassasiyet gerektiren konularda yanlış ya da sizin alanınıza girmeyen düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında göz kırptığını görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gözlügün kırıldıgını görmek üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine yorulur.

Kahve falında göz kırpan birini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözlerinin kırıştığını görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında gözlügün kırılmasını görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırılmış mermer görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında başkasının ayak kırılması görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, işinde büyük başarılar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin kapısının kırıldığını görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir