AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlügün kırılmasını görmek

Kahve falında gözlügün kırılmasını görmek

Kahve falında gözlügün kırılmasını görmek isabetli kararlar alacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında gözlügün kırılmasını gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenizi, hayata daha geniş açıdan bakmanızı sağlayacak işlerle meşgul olmalısınız.

Kahve falında gözlerinin kırıştığını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlügün kırılmasını görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine işarettir.

Kahve falında göz kırpan birini görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında gözlügün kırıldıgını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında göz kırptığını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişleri kırılmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına delalettir.

Kahve falında anahtarın kırıldığını görmek programların ve projelerin tutmayacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet eder.

Kahve falında boynunun kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir