AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin kırıştığını görmek

Kahve falında gözlerinin kırıştığını görmek

Kahve falında gözlerinin kırıştığını görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerinin kırıştığını gördüyseniz:

  • Nasıl yaptığınız, ne tür tavır sergilediğiniz veya hangi yöntemleri kullandığınız, en az ne yaptığınız kadar önemli olabilir.

Kahve falında göz kırptığını görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalettir.

Kahve falında gözlügün kırıldıgını görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözlerinin kırıştığını görmek tatsız durumların yaşanacağına, aile bireyleri ile tartışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz kırpan birini görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözlügün kırılmasını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fincan kırılması görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kaval kemiğinin kırıldığını görmek dertlerinden kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında kırılmış biblo görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, para biriktirebileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir