AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlügün kırıldıgını görmek

Kahve falında gözlügün kırıldıgını görmek

Kahve falında gözlügün kırıldıgını görmek alım gücünün artmasına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, gelirinin daimi olacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalettir.

Kahve falında gözlügün kırıldıgını gördüyseniz:

  • Belli konularda fikirlerinizi ısrarla savunabilir veya bazı kişilerin tarafını tutma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında gözlügün kırıldıgını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet eder.

Kahve falında göz kırpan birini görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında göz kırptığını görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin kırıştığını görmek yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında gözlügün kırılmasını görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında kırılan telefon görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına işarettir.

Kahve falında pırlantanın kırıldığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bir yerinin kırıldığını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir