AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış mermer görmek

Kahve falında kırılmış mermer görmek

Kahve falında kırılmış mermer görmek yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırılmış mermer gördüyseniz:

  • Bir iş birliği ya da ortaklık olumlu değişikliklere uğrayabilir.

Kahve falında kırılmış mermer görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer kırılması görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında mermer kırıldığını görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermerin kırıldığını görmek aksine daha da zorlaştıracağına, düzeninin yeniden sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mermerden merdiven görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında mermer parçaları görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer merdivenden çıkmak deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mermer duvar görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir