AnaSayfa / Genel / Kahve falında göz çıkarmak

Kahve falında göz çıkarmak

Kahve falında göz çıkarmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Kahve falında göz çıkarmak gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında gözlerini çıkarmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin gözünü çıkarmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin gözünü çıkarmak bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hatalarını fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözü çıkarmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden çapak çıkarmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başkasının gözünü çıkarmak eşi ile problemler yaşayacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gözlerini çıkarmak sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir