AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada sıkıştığını görmek

Kahve falında arabada sıkıştığını görmek

Kahve falında arabada sıkıştığını görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, bekârlığına da veda edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arabada sıkıştığını gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında arabada sıkıştığını görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında arabaya sıkışmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabada sıkışmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba içinde sıkışmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, tamamen içine kapanacağına işaret eder.

Kahve falında elini kapıya sıkıştırmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir