AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya sıkışmak

Kahve falında arabaya sıkışmak

Kahve falında arabaya sıkışmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, boş yere korku duyulacağına delalet eder.

Kahve falında arabaya sıkışmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Kahve falında araba içinde sıkışmak rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arabada sıkışmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arabada sıkıştığını görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabaya sıkışmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak mevki edineceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıkılmış portakal suyu içmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir