AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada sıkışmak

Kahve falında arabada sıkışmak

Kahve falında arabada sıkışmak zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arabada sıkışmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları veya girişimlerinizi normal akışının dışında hareketlendirmek mümkün olmayabilir.

Kahve falında arabaya sıkışmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabada sıkıştığını görmek çok üst mevkilere geleceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında araba içinde sıkışmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında arabada sıkışmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine yorulur.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında köşeye sıkışmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, başarısızlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir