AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki araba arasında sıkışmak

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, adının her yerde geçeceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulur.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Kahve falında iki araba arasında sıkışmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına delalet eder.

Kahve falında duvar arasına sıkışmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında duvarlar arasında sıkışmak gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabada sıkıştığını görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında araba içinde sıkışmak sıkıntı çekeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında arabada sıkışmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir