AnaSayfa / Genel / Kahve falında görüşmek istememek

Kahve falında görüşmek istememek

Kahve falında görüşmek istememek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, ayaklandıracağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görüşmek istememek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Kahve falında görüşmek istememek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kadınla görüşmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işarettir.

Kahve falında tel görüşmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski eşle görüşmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında bayanla görüşmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarla görüşmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir