AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel görüşmek

Kahve falında tel görüşmek

Kahve falında tel görüşmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında tel görüşmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Kahve falında tel görüşmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında patronla görüşmek ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, dertlerine derman arayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle görüşmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla görüşmek kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek sevincinin üzüntüye döneceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle telefonda görüşmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kızla görüşmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kadınla görüşmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir