AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarla görüşmek

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun kadınlarla bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında eski arkadaşla görüşmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla görüşmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşla görüşmek hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine işarettir.

Kahve falında kızla görüşmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle görüşmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında akrabalarla görüşmek imkânlarının azalacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir