AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski eşle görüşmek

Kahve falında eski eşle görüşmek

Kahve falında eski eşle görüşmek hayallerinin de yarım kalacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski eşle görüşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında eski eşle görüşmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle görüşmek sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşlarla görüşmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında eski arkadaşla görüşmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber fal sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek işinden evine gidip geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle görüşmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir