AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle görüşmek

Kahve falında ölen biriyle görüşmek

Kahve falında ölen biriyle görüşmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulur.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Kahve falında ölüyle telefonda görüşmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında telefonda görüşmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında görüşmek istememek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla görüşmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadınla görüşmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla görüşmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronla görüşmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir