AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabalarla görüşmek

Kahve falında akrabalarla görüşmek

Kahve falında akrabalarla görüşmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, hatalarını fark edeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabalarla görüşmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, yardım edebilir ya da belli anlaşmalara sıcak bakabilirsiniz.

Kahve falında akrabalarla görüşmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarla görüşmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulur.

Kahve falında bir erkekle görüşmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle görüşmek kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski eşle görüşmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle görüşmek yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla görüşmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birisiyle görüşmek ömür boyu başarılı olacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir