AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanla görüşmek

Kahve falında bayanla görüşmek

Kahve falında bayanla görüşmek dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, kötü günleri geride bırakacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında bayanla görüşmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında bayanla görüşmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen biriyle görüşmek güzel haberler alınacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında bakanla görüşmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine yorulur.

Kahve falında bir erkekle görüşmek bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla görüşmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine işarettir.

Kahve falında düşmanla görüşmek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında akrabalarla görüşmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş biriyle telefonda görüşmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir