AnaSayfa / Genel / Kahve falında görürken konuşmak

Kahve falında görürken konuşmak

Kahve falında görürken konuşmak eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında görürken konuşmak gördüyseniz:

  • Tutarsız hareketler, karışık mesajlar doğrultusunda kendinizi bazı olaylara bağlamış olabilirsiniz veya ne yapmak istediğinizi anlatmanız gerekebilir.

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ölen birini görüp konuşmak üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında görürken konuşmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan görüp konuşmak evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, rızkının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir