AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan görüp konuşmak

Kahve falında başbakan görüp konuşmak

Kahve falında başbakan görüp konuşmak işlerinde berekete kavuşacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan görüp konuşmak gördüyseniz:

  • Zarafet daha fazla iş birliği anlamına gelebilir.

Kahve falında başbakanı görüp konuşmak iş hayatında iniş yaşanacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakan görüp konuşmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına inanılır.

Kahve falında görünmez biriyle konuşmak değer verdiği gibi kıymet göreceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak geçim derdinin kalmayacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir