AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini görüp konuşmak

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak gördüyseniz:

  • Takviminiz dolu olmasına rağmen cazip teklifleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Kahve falında görünmez biriyle konuşmak yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan görüp konuşmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına yorulur.

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında görünmeyen biriyle konuşmak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında görürken konuşmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, spor yapmaya başlanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir