AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kazançlı işler yapacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi, ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı geliştirmek için çaba sarf edebilirsiniz.

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına yorulur.

Kahve falında görünmez biriyle konuşmak hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, hasretlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birini görüp konuşmak kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanı görüp konuşmak ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında başbakan görüp konuşmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında görürken konuşmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, onların başarıları ile övüneceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir