AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak dinden çıkacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak emeklerin boş yere harcanacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp sarılmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp ağlamak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmamak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgili telefonla konuşmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin babasıyla konuşmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin annesiyle konuşmak hayatını yoluna sokacağına, böylece kendine güveneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir