AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, amacına ulaşacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp konuşmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, büyük bir işin sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü canlı görüp öpmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, arabasını ve toprağının olacağına inanılır.

Kahve falında ölen birini canlı görüp sarılmak dönmeyen şansın artık döneceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp öpmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp elini öpmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir