AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak

Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak

Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zenginliği bulacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini görüp konuşmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız değişiklikleri destekleyen kişiler sizi takdir edebilirler.

Kahve falında görünmeyen biriyle konuşmak hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini görüp konuşmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına yorulur.

Kahve falında başbakan görüp konuşmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, spora başlayacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp konuşmak kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Kahve falında görürken konuşmak yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birini görüp konuşmak kızgınlıkların geçeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına inanılır.

Kahve falında ölü birini görüp konuşmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında görünmez biriyle konuşmak müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir