AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceden para almak

Kahve falında görümceden para almak

Kahve falında görümceden para almak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, şifa edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında görümceden para almak gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Kahve falında görümceden para almak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında görümceyi gelinlikle görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs görümceyi görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında görümceyle tartışma görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine inanılır.

Kahve falında görümceye sarılmak hakkını savunamayacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında görümceyi dövmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, süzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında görümcesinin kızını görmek gelişeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görümcenin düğününü görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kendi patronu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir