AnaSayfa / Genel / Kahve falında görümceyi hasta görmek

Kahve falında görümceyi hasta görmek

Kahve falında görümceyi hasta görmek aile hayatına adım atılacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, isteklerinize kavuşacağınıza, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görümceyi hasta gördüyseniz:

  • Taleplere rağmen bütçenize sadık kalmanız gerekiyor.

Kahve falında görümceyi hasta görmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına işarettir.

Kahve falında görümcenin öldüğünü görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında kayınvalide ve görümce görmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elti ve görümce görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine yorulur.

Kahve falında kaynana ve görümce görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında görümceyle konuşmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında görümcesiyle kavga etmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işaret eder.

Kahve falında görümceden hediye almak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir